Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Νέο ανανεωμένο site η ΝΕ.Β

Νέο, ανανεωμένο και πιο λειτουργικό το site της Νεολαίας Βορειοηπειρωτών.
Βάζει με αυτό τον τρόπο τη σφραγίδα του και διαδυκτυακά το νέο Διοικητικό Συμβούλιο. Το μεγάλο στοίχημα για την τωρινή διοίκηση παραμένει η καθιέρωση του http://www.neb.gr/   ως πρώτη επιλογή για την ενημέρωση των βορειοηπειρωτών.

Αντιθέτως η ιστοσελίδα του βορειοηπειρωτικού φόρουμ http://www.bhforum.gr/  παραμένει ανενεργή για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αυτό που δεν έχει γίνει σαφές είναι αν παραμένει ενεργός ο σύλλογος. Μετά και τη κάθοδο του προέδρου του στις περιφερειακές εκλογές με το ψηφοδέλτιο Σγουρού, περιμέναμε αν μη τι άλλο ένα μήνυμα υποστήριξης απ το σύλλγο προς το πρόσωπο του.

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Αλιμου ήταν και ο πρόεδρος της  Ένωσης Νέων Επιστημώνων Βορειοηπειρωτών, γνωστή στο ευρύ κοίνό ως Ε.Ν.Ε.Β, Οδυσσέας Κορακίδης.  Η μόνη πηγή διαδυκτυακής ενημέρωσης για το έργο της οργάνωσης είναι στη διεύθυνση  http://sites.google.com/site/enebathens/. Τα δύο site που αναγράφονται στο Δελτίο Τύπου που είχε εκδόσει η Ε.Ν.Ε.Β με αφορμή τις αρχαιρεσίες την 22 Απριλίου 2007 είναι το παραπάνω το οποίο μοιάζει εγκαταλειμμένο  και το http://eneb.wordpress.com/ που  μας ενημερώνει πως βρίσκονται ακόμα εν αναμονη των αποτελεσμάτων των εκλογων που πραγματοποιήθηκαν στις 13 Απριλίου 2008. Τελικά ας μας ενημερώσει κάποιος, το 2007 ή το 2008 έγιναν οι εκλογες; Βέβαια θα ήταν άδικο αν δεν αναφέραμε σε αυτό το σημείο τη συμβολή της οργάνωσης στη δημόσια διαβούλευση για το μεταναστευτικό νόμο και ειδικά στο άρθρο 20  "Επίσπευση διεκπεραίωσης υποθέσεων πολιτογράφησης ομογενών εξ Αλβανίας".   
Εδώ, βέβαια, δίνεται μια άλλη διέυθυνση ιστοσελίδας  η http://www.eneb.gr/ , η οποία όπως καλά μαντέψατε είναι και αυτή ανενεργή!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου