Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου 2012

ΣΑΝ ΧΘΕΣ...ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ...

Οι πρώτες εκλογές της ΝεΒ πραγματοποιήθηκαν στις 5 Οκτωβρίου 2003. Οι δεύτερες έγιναν στις 13 Νοεμβρίου 2005, η τρίτη εκλογική αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε στις 16 Δεκεμβρίου του 2007 και η τέταρτη στις 18 Απριλίου του 2010.
Αν και έχουν περάσει έξι μήνες από την τυπική λήξη της θητείας του 14μελές ΔΣ της ΝεΒ, ακόμα δεν έχει εκδώθει καμία ανακοίνωση που να ενημερώνει το πολυάριθμο κοινό της  (κατά δηλώσεις στελεχών του ξεπερνά τις 3000!) για την ημερομηνία διεξαγωγής της πέμπτης εκλογικής αναμέτρησης.
Δεν μου προκαλεί τόσο εντύπωση το γεγονός πως το Δ.Σ "ξέχασε" να ασχοληθεί με τη διοργάνωση των επόμενων εκλογών όσο η πλήρης αδιαφορία που επιδυκνείουν οι υπόλοιποι 43 υποψήφιοι του 2010 για το ΔΣ της ΝεΒ.
Ακόμα και σήμερα να ανακοινώσει η ΝεΒ τη διεξαγωγή των επόμενων εκλογών, δε μπορούν να πραγματοποιηθούν πριν το τέλος του Νοέμβρη.

Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου 2012

ΔΩΞΑ ΤΩ ΘΕΩ... ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ AFTONOMI.GR

Επιτέλους, έκλεισε το κενό που άσφησε πίσω του το ειδησεογραφικό πρακτορείο nenanews.eu!

"Καθημερινά, η ομάδα του aftonomi.gr (δημοσιογράφοι και τεχνικοί) φιλοδοξούμε να σας προσφέρουμε έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση, μακριά από κάθε είδους εξαρτήσεις και συμφέροντα, που όλα αυτά τα χρόνια μόνο ζημιά έκαναν στην εθνική μας υπόθεση."

Που αλλού δύσμοιρε βορειοηπειρώτη θα διάβαζες πως ο Λαέρτης Βασιλείου είναι ο καρπός του έρωτα μιας "συμμορίτισσας κομμουνίστριας" και ενός "Αλβανού"  ο οποίος όπως και οι προγόνοι του τουρκαλβανοί του 1821 μισούν θανάσιμο τον ελληνισμό και την Ορθοδοξία;
Αυτός είναι λοιπόν ο Ηλίας Βασιλείου, πολέμιος της Ορθοδοξίας και του Ελληνισμού! Φαίνεται άλλωστε και από το όνοματεπώνυμο του!