Τετάρτη, 4 Ιουνίου 2014

Ο Μίχος στα βήματα του Κασιδιάρη

Όπως διαβάζουμε στο gazzetta.gr ο Πύρρος Δήμας υποχρέωσε το χρυσαυγίτη βουλευτή να κοντοσταθεί και να επιστρέψει στα έδρανα. Ο Μίχος είχε κινηθεί απειλητικά εναντίον  του Πέτρου Τατσόπουλου, αλλά η παρεμβαση του Πύρρο ήταν καταλυτική. Το σκηνικό θυμίζει έντονα ένα άλλο επεισόδιο στη βουλή αυτή τη φορά με πρωταγωνιστή τον Κασιδιάρη ο οποίος μόλις βρήκε απέναντι του το Βασίλη Κικίλια χαλαρωσε και επέστρεψε στη βάση του. Δύο στα δύο για τους νταήδες της ΧΑ!

http://www.gazzetta.gr/plus/article/620489/paraligo-na-plakothoyn-pyrros-dimas-kai-mihos-pics

Κυριακή, 1 Ιουνίου 2014

Αστυνομικό τμήμα στο Γεωργουτσάτι!

Μετα από επίμονες προσπάθειες τριών ετών ο έπαρχος Άνω Δρόπολης, Χρήστος Ντούτσης, κατόρθωσε να τεθεί σε λειτουργία αστυνομικό τμήμα στο κεντρο της Δρόπολης και συγκεκριμένα στο χωριο Γεωργουτσατι. Το τμήμα προς το παρόν είναι επανδρομένο με 8 αστυνομικούς ενώ στο άμεσο μέλλον προβλέπεται να γίνουν 10. Ο κύριος Ντούτσης ζήτησε τουλάχιστον το 50% των αστυνομικών να είναι έλληνες, πράγμα που αποδέχθηκε καο ο αστυνομικός διευθυντής Αργυροκάστρου. Στο αστυνομικό τμήμα θα υπάρχει και ανακριτής ωστε να μην απαιτείται η μεταφορά των συλληφθέντων σε άλλο αστυνομικό τμήμα.
Ευελπιστούμε η παρουσία της αστυνομίας να επαναφέρει την ηρεμία στη ζωή των φιλήσυχων κατοίκων της Δρόπολης που το τελευταίο διάστημα βλέπαν τα σπίτια τους να παραβιάζονται ακόμα και για ένα ζευγάρι παπούτσια!