Παρασκευή, 1 Αυγούστου 2014

ΟΜΟΝΟΙΑ προς ΚΕΑΔ: στον πάγο η παραίτηση των στελεχών του ΚΕΑΔ από κυβερνητικές θέσεις

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιστοσελίδα του τηλεοπτικολυ σταθμού top channel στη σημερινή συνεδρίαση της ηγεσίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στους Αγίους Σαράντα αποφασίστηκε να προτείνουν στο ΚΕΑΔ να τηρήσει στάση αναμονής σχετικά με την απόσυρση των στελεχών του από  τις κυβερνητικές θέσεις και σε επόμενη συνεδρίαση μαζί με την ηγεσία του ΚΕΑΔ να αποφασίσουν τη στάση που θα κρατήσουν απέναντι στην κυβέρνηση Ράμα.
Η ηγεσία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στηρίζει απόλυτα τη στάση του Βαγγέλη Ντούλε στη χθεσινή συζήτηση στη Βουλή ενώ εκφράζει την ικανοποίηση της και για τη στάση του Βαγγέλη Τάβου. Αντιθέτως δηλώνει απογοητευμένη απο τη στάση των υπολοίπων ελλήνων βουλευτών.

http://top-channel.tv/mobile/artikull.php?id=282181&ref=fp

Οι Βαγγέληδες της συγκυβέρνησης

Ο Βαγγέλης της ελληνικής συγκυβέρνησης σκίζει μνημόνια και ο Βαγγέλης της αλβανικής συγκυβέρνησης σκίζει τη συμμαχία με το Ράμα. Αυτά δήλωνε ο Ντούλες αν περάσει το νομοσχέδιο για τη νέα διοικητική διαίρεση στην Αλβανία. Αυτό που μένει να δούμε είναι αν θα αποσύρει τη στήριξη του ΚΕΑΔ από την Κυβέρνηση Ράμα και αν παραιτηθούν οι τρεις υφυπουργοί που διορίστηκαν κατόπιν δικής του υπόδειξης. Λέτε να παραιτηθεί και ο Γιάννης των Γιαννίνων; Για να δούμε
Πάντως, αν ο άλλος Βαγγέλης της αλβανικής συγκυβένησης, ο Τάβος ντε, μείνει ποτέ εκτός αλβανικής βουλής να ξέρει πως τον περιμένει πάντα μια θέση στο τιμημένο ΚΚΕ, δηλωνοντας παρόν στην χθεσινή ψηφοφορία έφερε τον εαυτό του ένα βήμα πιο κοντά στον Περισσο!

Μετατίθεται απ το Προξενείο Αργυροκάστρο ο Νίκος Κοτροκόης

Είναι ευχάριστο να βλέπεις άξιους και ικανούς ανθρώπους να προχωρούν στη ζωη τους, αυτό συμβαίνει και με τον Γενικό Πρόξενο Αργυροκάστρου ο οποίος πρόηχθει σε Πρέσβη στο Καράκας. Ο κύριος Κοτροκόης χαίρει της εκτίμησης του συνόλου των βορειοηπειρωτών, όλα αυτά τα χρόνια παρουσίας του στο Αργυρόκαστρο κατάφερε να μείνει μείναι μακριά απο μικροκομματικά παιχνίδια και από τυμπανοκρουσίες. Δεν έτυχε να το γνωρισω προσωπικά, μία μόνο φορά που χρειάστηκα τη βοήθεια του η ανταπόκριση του ήταν άμεση. Για τον ίδιο ήταν ένα θέμα που πιθανότατα δεν του πήρε περισσότερο από 2 λέπτα να μου απαντήσει, εμένα όμως με έβγαλε από τον κόπο και τα έξοδα ενός ολόκληρου ταξιδιού.
Του εύχομαι καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα και που και που να μας θυμαται και εμάς.