Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

ΑΠ' ΤΟ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ

Στην χθεσινή πρόχειρη  εκπομπή του Τάσου Τέλογλου στους Νέους Φακέλους με θέμα τις συντάξεις του ΟΓΑ η μοναδική αλήθεια που ακούστηκε από τους εκπροσώπους της ελληνικής πολιτείας ήταν αυτή του Μοσχοπολίτη δημάρχου Θεσσαλονίκης. 
Συγκεκριμένα όταν ο δημοσιογράφος το ρωτά αν έχει κάποια εξήγηση γιατί επιλέχθηκε αυτή η συγκεκριμένη πληθυσμιακή ομάδα (Πόντιοι και Βορειοηπειρώτες) ο δήμαρχος απαντά " Αυτοί δε θα φωνάξουν, ή δε θα φωνάξουν τόσο πολυ. Δεν υπάρχει πολιτική δύναμη πίσω απ αυτούς.."

Κατά τα άλλα οι εκπρόσωποι της Κυβέρνησης (Βρούτσης, Κοντός, Καραθάνος) μας θύμισαν πως ο υπάρχουν πολλοί σαν τον Χρυσοχοϊδη

Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

ΚΕΑΔ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Σε χθεσινό δημοσίευμα το deropoli.com έμμεσα αλλά με πλήρη σαφήνεια καταφέρεταιι εναντίον του Σπύρου Ξέρρα επειδή μέρος της προεκλογικής του εκστρατείας έλαβε χώρα και σε συνοικία του Αργυροκάστρου με ισχυρή παρουσία τσιγγάνων.
Θέλω να πιστεύω πως το deropoli.con έστρεψε τα βέλη του εναντίον του Ξέρα επειδή προέβει σε μία κίνηση που πρώτο το ΚΕΑΔ έπρεπε να πράξει ως κόμμα που υπερασπίζεται  τα ανθρώπινα   δικαιώματα.
Πρώτα ο Πούλης με τους μετανάστες και τώρα η ιστοσελίδα που λειτουργεί ως επίσημο όργανο του κόμματος και εμφανίζει μια εχθρότητα εναντίον των τσιγγάνων με κάνουν να αναρωτιέμαι κατά πόσο μπορεί το ΚΕΑΔ να υπερασπιστεί το όνομα του.