Παρασκευή 3 Μαΐου 2013

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟ ΚΕΑΔ Ο HYZEI FEΤΑHU ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ

Τη συνεργασία του ΚΕΑΔ με το PPD που εκπροσωπεί τη βουλγαρική μειονότητα της Αλβανίας ανακοίνωσε σε συνέντευξη τύπου ο πρόεδρος του ΚΕΑΔ, Βαγγέλης Ντούλες. Ο επικεφαλής του PPD, Hyzei Fetahu, θα είναι υποψήφιος στην περιφέρεια του Ελμπασάν με το ψηφοδέλτιο του ΚΕΑΔ.


http://www.shekulli.com.al/web/p.php?id=22175&kat=88

Τρίτη 30 Απριλίου 2013

ΑΠΟ 60% ΕΩΣ 65% ΚΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΣΤΗ ΔΡΟΠΟΛΗ

Με  βάση τα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών του 2012, το ποσοστό που αναμένεται να συγκεντρώσει η αριστερή συμμαχία στη Δρόπολη θα κυμανθεί μεταξύ 60% και 65%. Στις δημοτικές εκλογές ο συνδυασμός "aleanca per te ardhmen" συγκέντρωσε το 52% στην Άνω Δρόπολη και το 58% στην Κάτω Δρόπολη. Αν στα ποσοστά αυτά προσθέσουμε και το 7% που είχε συγκεντρώσει το LSI μπορούμε να συμπαιράνουμε πως οποιοδήποτε ποσοστό κάτω του 60% θα θεωρηθεί αποτυχία. Στη Δρόπολη ενώνουν τις δυνάμεις τους  όλοι οι παραδοσιακά ισχυροί παίκτες  με μόνιμη παρουσία στα δρώμενα της ελληνικής μειονότητας.

Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

ΑΝΤ1: ΓΙΑ ΕΚΤΗ ΦΟΡΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΑΒΟΣ

Ο Βαγγέλης Τάβος, στέλεχος της ελληνικής μειονότητας στην Αλβανία, κατεβαίνει για έκτη φορά υποψήφιος στις αλβανικές εκλογές.
Ακολουθεί αφιέρωμα του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1, όπως αυτό προβλήθηκε στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του καναλιού και είναι διαθέσιμο στο ANT1 WEB TV.

http://www.antenna.gr/webtv/watch?cid=_a2qd_r_cy_xt9_u%3D