Παρασκευή, 17 Μαΐου 2013

Πουλής: Κινδυνεύουν τα καλαμπόκια μας από τους μετανάστες!

Λίγες μόλις μέρες μετά την παρουσίαση του στο ευρύ κοινό ως επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο του ΚΕΑΔ στο Αργυρόκαστρο ο Άλκης Πουλής, και με αφορμή τη δολοφονία δύο ηλικιωμένων στα Κτίσματα (Αρίνιστα) κρούει τον κώδωνα του κινδύνου. Σύντροφοι κινδυνεύουμε, και κινδυνεύουμε άμεσα. Δε μας φτάναν τόσα χρόνια το αλβανικό κράτος και παρακράτος που είχαν βάλει σκοπό να μας απομακρύνουν οριστικά από τα πατρογονικά μας εδάφη, δε μας φτάναν οι τσάμηδες που κάθε λίγο και λιγάκι επιχειρούσαν να αγοράσουν τα χωράφια μας έχουμε τώρα και τους μετανάστες! Μα τέλος παντων, έχει συνωμοτήσει ολόκληρο το σύμπαν εναντίον μας; Τόσο επικινδύνοι είμαστε για τα σχέδια της παγκόσμιας διακυβέρνησης που θέλουν ντε και καλά να μας εξοντώσουν; 
Το είπε ξεκάθαρα ο σύντροφος Πουλής της αριστερής συμμαχίας, οι μετανάστες θα λεηλατήσουν τα καλαμπόκια στα χωράφια μας, άσχετο αν πριν μια μόλις εβδομάδα αγνοούσε το γεγονός πως πολλοί συμπατριώτες μας ελεω οικονομικής κρίσης έχουν στραφεί στις αγροτικές καλλιέργειες.
Και ως γνήσιος εκπρόσωπος της αριστερής συμμαχίας δεν ξέχασε να πλέξει το εγκώμιο της "πολύ καλά οργανωμένης ελληνικής αστυνομίας". Εμείς οι βορειοηπειρώτες γνωρίζουμε καλύτερα από τον καθένα πόσο καλά οργανωμένη είναι η ελληνική αστυνομία!

Κατά τα άλλα βαδίζει την πεπατημένη. Τώρα το πως σχετίζεται η διακοπή των συντάξεων του ΟΓΑ, με το ότι στην περιοχή δρουν εγκληματίες είναι ένα θέμα που μόνο ο ίδιος το γνωρίζει. 

Και θα το πω για ακόμα μία φορά, όσοι μένουν εκεί επέλεξαν να παραμείνουν επειδή έκριναν πως τα συμφέροντα τους εξυπηρετούνται καλύτερα στον τόπο τους και όχι οπουδήποτε αλλού.  Κανείς δεν έμεινε πίσω για να φυλάξει Θερμοπύλες, τον εαυτούλη του κοιτάει ο καθένας!

Δευτέρα, 13 Μαΐου 2013

ΚΑΙ Ο MICKEY ΨΗΦΙΖΕΙ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ!!!

Στο βίντεο που ακολουθεί θα σας δοθεί η ευκαιρεία να διαπιστώσετε ιδίοις ώσι πως ο Mickey Mouse είναι φίλος των Βορειοηπειρωτών.
Συγκεκριμένα από το 1:05'' και μέχρι το 1:33'' σφυρίζει με απίστευτη μαεστρία το γνωστό σε όλους μας "Έχω μια αδερφή κουκλίτσα αληθινή".