Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

Κακούργα ξενιτιά Φράχτες παντού



Σύμφωνα με δηλώσεις του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Χρήστου Παπουτσή, η κυβέρνηση σχεδιάζει την κατασκευή φράχτη στον Έβρο, ώστε να εμποδίζεται η είσοδος μεταναστών στη χώρα μας. Στα πλαίσια της λιτότητας που ακολουθεί η κυβέρνηση, αρχικά ο φράχτης θα φτιαχτεί από κοτετσόσυρμα, αλλά, μόλις μειωθεί το χρέος και υπάρξει ανάπτυξη, θα πέσουνε τα σίδερα και τα μπετά.



Ο κ. Παπουτσής δήλωσε πως η ελληνική κοινωνία έχει ξεπεράσει τα όριά της όσον αφορά τη δυνατότητα υποδοχής παράνομων μεταναστών και αυτό αποδεικνύεται περίτρανα από τις συνεχείς διαδηλώσεις των πολιτών στην Αθήνα και στις άλλες μεγάλες πόλεις, με μοναδικό αίτημα την εκδίωξη των μεταναστών που οδήγησαν τη χώρα στη χρεοκοπία. Παράλληλα, ο κ.Παπουτσής αποκάλυψε πως η επίθεση στον Κωστή Χατζηδάκη έξω από τη Βουλή έγινε από εξαγριωμένους πολίτες που φώναζαν «Έξω οι Αφγανοί!».



Επίσης, ο κ. Παπουτσής ξεκαθάρισε πως στη χώρα μας θα παραμείνουν μόνο εκείνοι οι μετανάστες που έχουν δικαίωμα διεθνούς προστασίας ή δικαίωμα ασύλου. Βέβαια, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία της κοινοτικής στατιστικής υπηρεσίας, η Ελλάδα έχει το χαμηλότερο ποσοστό έγκρισης αιτήσεων ασύλου από μετανάστες στην Ευρωπαϊκή Ένωση (μόλις 1%) - αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό για τους μετανάστες, γιατί μπορεί η Ελλάδα να τους δώσει άσυλο, αυτοί να χαρούν, να νιώσουν ασφαλείς και στη συνέχεια να βρεθούν πεταμένοι σε κάνα χαντάκι ή στις φυλακές των χωρών που τους καταζητούν.



Πρότυπο για την κατασκευή του φράχτη στα ελληνοτουρκικά σύνορα θα αποτελέσει ο φράχτης τον οποίο έχουν κατασκευάσει οι Ηνωμένες Πολιτείες στα σύνορά τους με το Μεξικό. Προφανώς, η Ελλάδα θα έχει το ρόλο που έχουν οι Ηνωμένες Πολιτείες, και η Τουρκία θα περιοριστεί στο ρόλο του Μεξικού - δηλαδή, εμείς θα είμαστε οι ζάπλουτοι και χαμογελαστοί Αμερικανοί, ενώ οι μετανάστες και οι Τούρκοι θα είναι οι φτωχοί και κακομοιριασμένοι Μεξικάνοι. Αυτό θα γεμίσει περηφάνια τους Έλληνες -μιας και πάλι θα νιώσουν σπουδαίοι-, αλλά δεν είναι σίγουρο πως θα ενθουσιάσει και την Τουρκία, μιας και υποτίθεται ότι βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για την ένταξή της στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Βέβαια, εμάς μας συμφέρει να μπει η Τουρκία στην Ευρωπαϊκή Ένωση, γιατί τότε θα πρέπει να φτιάξουν οι Τούρκοι φράχτη στα σύνορά τους με τη Συρία, το Ιράκ και το Ιράν, για να μην μπαίνουν μέσα οι μετανάστες - είναι τόσο μεγάλα τα σύνορά τους, που θα φάνε όλα τους τα χρήματα σε σύρματα και θα μείνουνε ταπί. Ίσως αυτός είναι ο λόγος που οι ελληνικές κυβερνήσεις τάσσονται υπέρ της ευρωπαϊκής προοπτικής της Τουρκίας: θέλουν να μπει η Τουρκία στην Ευρωπαϊκή Ένωση, για να την αναγκάσουν να φτιάξει φράχτες στα σύνορά της και να καταστραφεί οικονομικά.



Ο κ. Παπουτσής δήλωσε πως πάνω στον φράχτη του Έβρου θα τοποθετηθούν νεκροί και διαμελισμένοι μετανάστες, ώστε να τους βλέπουν οι υπόλοιποι από μακριά και να φοβούνται να διασχίσουν τα σύνορα. Φυσικά, όσοι συμμετέχουν σε κυκλώματα που διακινούν μετανάστες τρίβουν τα χέρια τους από τη χαρά τους, αφού το ποσό που θα ζητούν στο εξής από τους μετανάστες θα είναι τουλάχιστον διπλάσιο - αυτό είναι λογικό, μιας και άλλο βαθμό δυσκολίας αντιμετωπίζει ο δουλέμπορος για ένα απλό πέρασμα των ελληνικών συνόρων και άλλο τώρα με τον φράχτη που θα έχει πάνω πτώματα με τα έντερα και τα μυαλά πεταμένα έξω.



Για να αποτραπούν τα ατυχήματα με Έλληνες στον φράχτη του Έβρου, θα τοποθετηθεί ένα ειδικό σύρμα το οποίο αναγνωρίζει το ελληνικό DNA που είναι διαφορετικό και ανώτερο από το DNA των άλλων λαών, αφού έχουμε το γονίδιο του νικητή και του μεγαλείου. Μόλις κάποιος Έλληνας πλησιάζει τον φράχτη, θα δημιουργείται αμέσως μια τρύπα στο σύρμα, ώστε να περνάει ανενόχλητος - αν προσπαθήσει να περάσει μαζί με τον Έλληνα κάποιος πονηρός και βρομιάρης ξένος, θα κλείνει ξαφνικά το σύρμα και θα τον κάνει σουβλάκι.



Σύντομα, ο φράχτης θα απλωθεί σε όλα τα σύνορα της χώρας. Ο κ.

Παπουτσής δήλωσε πως -αφού το παράπονο των Ελλήνων είναι πως κανείς δεν έχει μπει στη φυλακή μετά τη χρεοκοπία της χώρας- θα τοποθετηθούν σύρματα σε όλο το μήκος των συνόρων μας, ώστε να γίνει όλη η χώρα μια φυλακή, να είμαστε όλοι φυλακισμένοι και να μην έχει πια παράπονο κανένας.



Η τοποθέτηση φράχτη σε όλο το μήκος των συνόρων μας είναι αίτημα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η Ευρωπαϊκή Ένωση σκοπεύει να θέσει την Ελλάδα εκτός Ευρωζώνης, αλλά φοβάται πως -μόλις συμβεί αυτό- εκατομμύρια Έλληνες θα προσπαθήσουν να διασχίσουν τα σύνορα και να φτάσουν στη Γερμανία ή τη Γαλλία.



Ο φράχτης που θα κατασκευαστεί στον Έβρο έχει αναστατώσει τη WWF και τις οικολογικές οργανώσεις, οι οποίες εκφράζουν το φόβο πως τα φλαμίνγκο, οι γύπες και τα άλλα σπάνια πουλιά της περιοχής θα επηρεαστούν από την παρουσία του φράχτη για τους μετανάστες, θα πάθουν κατάθλιψη και δεν θα γεννούν αυγά. Ο κ. Παπουτσής διαβεβαίωσε τους ευαίσθητους οικολόγους πως ο φράχτης θα είναι ενταγμένος στο πρόγραμμα πράσινης ανάπτυξης -αφού θα σέβεται τον Έλληνα άνθρωπο και το περιβάλλον-, ενώ τους υποσχέθηκε πως θα προσφέρει τους πιο σιτεμένους μετανάστες και τα εντόσθιά τους ως τροφή για τα όρνια.



Η παρουσία του φράχτη στον Έβρο είναι σίγουρο πως θα προκαλέσει αντιδράσεις παγκοσμίως, αφού ελάχιστοι άνθρωποι θεωρούν αποδεκτό να σηκώνονται τείχη στον 21ο αιώνα. Οπότε, είναι πολύ πιθανό να πέσει σύντομα ο φράχτης της ντροπής στον Έβρο, ώστε να ενωθούν πανηγυρικά η Ανατολική με τη Δυτική Θράκη. Θα είναι μια χρυσή ευκαιρία να επανενωθούν όσα μέλη των Pink Floyd είναι ακόμα στη ζωή και να έρθουν στον Έβρο να παίξουν το «The Wall».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου