Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

SPARTAKIADA ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Ο ΝΤΟΥΤΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΩ ΔΡΟΠΟΛΗ


Αγαπητοί νέοι κ νέες Ανωδροπολήτες

Εύχομαι σε όλους καλό καλοκαίρι και καλές διακοπές στα πανέμορφα χωριά μας.

Γνωρίζοντας τον μεγάλο ερχομό σας το μήνα Αύγουστο και τα ωραία γλέντια (πανηγύρια) που γίνονται σχεδόν σε όλα τα χωριά μας, ως ο μοναδικός τρόπος διασκέδασης μέχρι σήμερα, σκέφτηκα να ξεκινήσουμε από αυτήν την χρονιά να οργανώσουμε και κάτι άλλο.

Γνωρίζοντας καλά την παράδοση σαν νέος που ήμουν και εγώ, μεγάλη ζωντάνια έδιναν στην περιοχή μας και τα αθλητικά γεγονότα όπως ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ, κ.λ.π.

Έτσι πήρα την πρωτοβουλία να οργανώσω αυτά τα πρωταθλήματα τον μήνα Αύγουστο για να περάσουμε όλοι μαζί πιο ευχάριστες και χαρούμενες διακοπές!

Τα πρωταθλήματα θα τα διοργανώσουμε στην περίοδο 10-18 Αυγούστου στα γήπεδα των χωριών Βόδριστας, Βουλιαράτες και Γεωργουτσάτες.

Η τελετή έναρξης θα γίνει στης 10 Αυγούστου στο ποδοσφαιρικό γήπεδο της Βόδριστας, με τη συμμετοχή όλων των ομάδων και η τελετή λήξης στις 18 Αυγούστου στα γήπεδα βόλεϊ και μπάσκετ στο χωριό Βουλιαράτες με μια πανηγυρική βραδιά με συναυλία, δημοτικό γλέντι και τη συμμετοχή όλων των νέων Δροπολητών και φίλων.

Τιμώμενα πρόσωπα της βραδιάς θα είναι οι πρωταθλητές του κάθε πρωταθλήματος και η ιστορική ομάδα ποδοσφαίρου του χωριού Γεωργουτσάτες, που τη δεκαετία του 70’ έκανε περήφανη όλοι τη Δρόπολη με τη συμμετοχή της στη Γ Εθνική κατηγορία της Αλβανίας.

Τους όρους συμμετοχής για κάθε πρωτάθλημα θα τους βρείτε ξεχωριστά στις σελίδες του κάθε πρωταθλήματος.

Σας εύχομαι καλή συμμετοχή και καλός να μας ορίσετε!

Ο έπαρχος 
Χρήστος Ντούτσης



http://www.anodropoli.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου