Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

ΤΡΙΓΜΟΙ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ Ν.Δ

Προβληματισμό και εσωστρέφεια έχει προκαλέσει στη Συγγρού η ανακοίνωση κόλαφος του Τομέα Βορειοηπειρωτών της Νέας Δημοκρατίας. Σοκαρισμένος από την τροπή που  πήρε η υπόθεση εμφανίζεται ο Αντώνης Σαμαράς και δεδομένης της ευαισθησίας που έχει προς τους βορειοηπειρώτες φέρεται να εξετάζει ακόμα και το ενδεχόμενο της παραίτησης. Στα αυτιά του Αντώνη ηχεί κάθε μέρα το ηρωικό μήνυμα μιας χούφτας γενναίων "Η ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΣΑΜΑΡΑ".
Ως ευσυνείδητοι έλληνες πολίτες καλούμε τον Τομέα Βορειοηπειρωτών της Ν.Δ να ανασκευάσει την παραπάνω δήλωση διότι θέτει άμεσα σε κίνδυνο την εφαρμογή του Μνημονίου αλλά και την ίδια την τρικομματική Κυβέρνηση.

2 σχόλια:

  1. καλημερα
    δεν το κανεις νιανια

    γιατι δεν το κατεχω το πραμα??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα, από τα τέλη της δεκαετίας του 90 δόθηκε σε βορειοηπειρώτες η δυνατότητα να λαμβάνουν σύνταξη του ΟΓΑ, περίπου 300 ευρω. Η σύνταξη αυτή καταργήθηκε από 1 Μαρτίου και τους ζητάν αναδρομικά και τους 2 πρωτους μηνες του 2013. Υπαρχουν ανθρωποι οι οποιοι ηρθαν στην Ελλάδα σε μεγάλη ηλικία και δε μπόρεσαν να μαζέψουν τα απαιτούμενα ενσημα, ή ανθρωποι που δεν τους κολλαγαν ολα τα ενσημα με αποτελεσμα αυτή τη στιγμή να αντιμετωπιζουν προβλημα επιβιωσης αφου πρεπει να ζησουν με 80 ευρω που ειναι η αλβανικη συνταξη.

      Διαγραφή