Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ Η ΑΦΟΡΜΗ

Μεγάλος ντόρος έχει ξεσπάσει τις τελευταίες μέρες με τις δηλώσεις του πρόξενου Οικονόμου σχετικά με την επικείμενη απογραφή. Αποκαλύπτουμε σήμερα πως οι δηλώσεις αυτές αποτέλεσαν μόνο την αφορμή για την "έκρηξη" των αλβανών καθώς τα πραγματικά αίτια είναι άλλα!
Όλα ξεκίνησαν την άνοιξη του 2006 όταν ένας μικρούλης από την Κορυτσά αποφάσισε να κλειστεί στη "σχολη" του fame story. Ήταν το καλό παιδί, όλοι μιλούσαν γι αυτόν με τα καλύτερα λόγια και σε μια στιγμή συναισθηματικά φορτισμένη φώναξε από το μικρόφωνο προς τους συμπατριώτες του που είχαν εγκληματική δράση στην Ελλάδα "Fuck off"!!! Ήταν ο Διονύσης!!! Ο άνθρωπος που αψήφισε το "πολιτκό" κόστος και είπε τα πράγματα με το όνομα τους. Αυτό ήταν, το Διονύση πια "άξιζε να το δεις" και εκεί μαζί του παρεβρεθήκε και ένας σπουδαίος πολιτικός της Β' Αθήνων. Ο Χαράλαμπος Καραθάνος προέβει σε μια ανατριχιατική αποκάλυψη. Διονύση, του είπε, δε χρειάζεται να αισθάνεσαι τύψεις για την παραβατική στάση των αλβανών, εσύ είσαι έλληνας, είσαι βορειοηπειρώτης.
Όντως, όλα τα στοιχεία πάνω του μαρτυρούσαν την ένδοξη καταγωγή του. Ποιος θα μπορούσε να αμφισβητήσει πως ο νεαρός Xherahu δεν ήταν έλληνας. Devis Xherahu απευθείας απόγονος του Αριστοτέλη.
Το Διονύση το συναντήσαμε αργότερα σε μια σπουδαία συνεργασία με το Λε Πα να τραγουδουν στην αλβανική (διότι ας μη ξεχνάμε πως η αλβανική είναι διάλεκτος της αρχαίας ελληνικής) το άσμα "Ο παπαγάλος". Στην Αλβανία ο Λε Πα ξαναβρήκε τη χαμένη επιτυχία.  Όλοι οι αλβανοί άρχισαν να τραγουδουν tope tope ο παπαγαλος.
Κάτι όμως βασάνιζε το νεαρό Διονυση-Devis , πως θα μπορουσε το ελληνικό κοινό να συμφιλιωθει με το επωνυμο Xherahu; Η λύση βρέθηκε, ο Devis Xherahu κανει πια καριερα (στην Ελλάδα) ως Διονύσης Χιώτης! Έτσι πληθαίνουν οι φωνές που απαιτούν η περιοχή της Κορυτσάς να μην αποκαελίται Βόρειος Ηπειρος αλλά Βόρεια Χίος.
Μετά από όλα αυτά υπάρχει κάποιος που πιστεύει πως ο Διονύσης δεν άλλαξε και εθνικότητα;

Πάρτε γεύση:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου