Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΟΜΟΝΟΙΑ

Με το σύνθημα "ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΟΜΟΝΟΙΑ" οι υποστηρικτές της οργάνωσης φρόντιζαν να στολίζουν τους τοιχους των χωριών μας πριν τις εκλογικές αναμετρήσεις. Δεν κάναν διακρίσεις γράφαν έξω από τα σχολεία γράφαν και έξω από τους στάβλους! Ηταν η εποχή που για όλους ΟΜΟΝΟΙΑ και ΚΕΑΔ θεωρούνταν εννοιες ταυτόσημες και ο μεγάλος εχθρός παρέμενε ο Βαγγέλης Τάβος του ΣΚ. Επίσης την εποχή εκείνη το Δ.Κ του Σαλί Μπερίσα θεωρούσε αδιανόητο να κατεβάσει δικό του υποψήφιο στις περιοχές μας διότι όπως διαλαλούσε και ο αλβανός πρεσβυς στην Αθήνα "οι μειονοτικοί πρέπει να ψηφίζουν μειονοτικούς".
Τώρα όμως τα πράγματα άλλαξαν, ΟΜΟΝΟΙΑ και ΚΕΑΔ θε θεωρούτναι ένα και το αυτό διότι στο παιχνίδι μπήκε και το MEGA. Και δε φτάνει μόνο αυτό όλα δείχνουν πως το νέο κόμμα καθοδηγείται απο το Δ.Κ.
Και το ερώτημα που πλανάται είναι "τι θα ψηφίσουν οι ελληνες;" Την Ομόνοια του ΚΕΑΔ ή την Ομόνοια του MEGA; Γιατί όπως και να το κάνουμε έλληνες είναι και οι δύο, όχι πως ο Τάβος δηλαδή δεν ήταν έλληνας.
Αρκόυσε όμως η παρότρυνση του παραπάνω συνθήματος για να λάβει την ψήφο των ελλήνω το ΚΕΑΔ; Στο youtube  έχει αναρτηθεί από το 2008 ένα βίντεο απο τους εορτασμούς την 28 Οκτωβριου 2008 στο χωριό Βουλιαράτι. Τυχαία (;) η καμερα καταγράφει και τη συνομιλία στελέχους της Ομόνοιας με ψηφοφόρο.  Παρακολουθήστε το:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου