Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΕΡΜΑ ΚΑΙ ΨΟΦΑΝΕ;

Το ένα μετά το άλλο τα blogs που πρόσκυνταν στο MEGA βάζουν λουκέτο. Πρώτο στο χορό μπήκε το borioipirotis.blogspot.com που αιφνιδιατικά και χωρίς ακόμα να δικαιολογήσει την απόφαση του σταμάτησε να δημοσιεύει. Υποθέτω πως τα παιδιά ως γνήσιοι Νεο Δημοκράτες μπορεί απλούστατα να κουράστηκαν.
Στη συνέχεια το έταιρο MEGA blog του οικουμενικού ελληνισμού κανοντάς αναφορα σε πιέσεις που ασκούνται στον ιδιοκτήτη της αφημερίδας και γνωστό πατριώτη από την Ορθόδοξη Εκκλησία της Αλβάνιας αποφάσισε να ανστείλει και αυτο τη λειτουργία του.

Ο τρίτος της παρέας αν και φαινόταν πως είχε κατεβάσει ρολά μετά τις βουλευτικές εκλογές στην Αλβανία φαίνεται πως ξαναζωντάνεψε το τελευταίο διάστημα. Συγκεκριμένα από τις 20 Ιουνίου δημοσίευσε ξανά θέμα στις 02 Αυγούστου για να μας ευχηθεί καλό καλοκαίρι ενώ από της 15 Σεπτεμβρίου και μετά εμφανίζεται ιδιαίτερα δραστήριο. Φυσικά μιλάμε για τον Ελευθερο λόγο Αργυροκάστρου. Η έντονη δραστηριότητα συμπίπτει χρονικά με το κλείσιμο της ηλεκτρονικής εφημερίδας του οικουμενικού ελληνιμσού.

Βέβαια οφείλω να παραδεχτώ πως το κενό που έχει δημιουργηθεί στην ενημέρωση των βορειοηπειρωτών το καλύπτει επάξια το aftonomi. gr.

Αυτό όμως που δε θα τους συγχωρέσω είναι πως έκοψαν στον απλό βορειοηπειρώτη κάθε γέφυρα με τη Χρυσή Αυγή. Που αλλού θα έβλεπες συγκεντρωμένα όλα τα blogs που στηρίζουν το Σύνδεσμο; Που να κάθονται τώρα οι χωριάτες και να ψάχνουν στο  google για τις ανακοινώσεις του Συνδέσμου;
Και τώρα αυτές τις δύσκολες ώρες που περνά ο Συνδεσμος έχει περισσότερο από ποτέ ανάγκη τη στήριξη του "χρήσιμου" Βορειοηπειρώτη! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου