Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Εσύ έλαβες sms από τον Κολομβούνη;

Καταρχήν να διευκρινήσω πως δεν θεωρώ απαραίτητα κακό να λαμβανείς ενημερωτικά sms απο διάφορες εταιρείες. Προσωπικά έχω δόσει τον αριθμό του κινητού μου σε πολλές εταιρείες διαφόρων κλάδων για να με ενημερώνουν για τις κατά διαστήματα προσφορές τους. Επίσης θεωρώ την ενημέρωση με sms έναν αρκετά διακριτικό τρόπο ενημέρωσης, δίοτι είναι στην ευχέρεια του δέκτη αν και πότε θα διαβάσει το μήνυμα.
Όπως έγραψα και παραπάνω δέχομαι κατά καιρούς sms για προώθηση προϊόντων από εταιρείες που εγώ έχω δόσει τον αριθμό μου, όπως η Lycky Strike, η Stuyvenant, ο Σταυρός του Νότου κ.λ.π.
Έσω δεχτεί αρκετά sms και από πολιτικούς με τους οποίους δεν είχα ποτέ καμία σχέση, εκεί υπέθεσα ότι από κάποια δημόσια αρχή θα έχουν αντλήσει τα δεδόμενα, χωρίς να καθήσω να το ψάξω αναλυτικά  γιατί όπως είπα δεν μου είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό.
Πριν από ένα μήνα περίπου  έλαβα μήνυμα για διάφορες προσφορές από το κατάστημα ηλεκτρικών ειδών "Κολομβούνης", επειδή τη στιγμή εκείνη εργαζόμουν και επειδή μου ήταν αδιάφορο το αντίκειμενο δεν έδωσα καθόλου σημασία. Πριν από μερικές μέρες έλαβα και νέο μήνυμα. Δεν ήμουν σίγουρος αν είχα πάει ποτέ σε κάποιο από τα καταστήματα της αλυσίδας και είχα αφήσει τα στοιχεία μου. Αναζητώντας στο google τις διευθύνσεις των καταστημάτων διαπίστωσα πως βρίσκονται σε περιοχές μακρία από την κατοικία μου και που ποτέ δεν είχα επισκευθεί.
Αναζητώντας λοιπόν το συνδετικό κρίκο ανάμεσα σε μένα και τον Κολομβούνη, ζητώ απ' όλους σας να μου πείτε αν είχατε και εσείς την ίδια τύχη και να αναζητήσουμε μαζί για κοινούς γνωστούς.


2 σχόλια:

  1. καλημέρα και χρονια πολλα φιλε

    κοινους γνωστους λοιπον...

    εμ ενας στην Κερκυρα ενας στην Ισλανδια χαχαχα λες να ειμαστε γνωστοι??? χαχα

    πολυ γουσταρα αυτη την αναρτηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρόνια πολλά, καλή χρονιά!
    Σε αναζήτηση του πληροφοριοδότη

    ΑπάντησηΔιαγραφή