Τρίτη, 18 Δεκεμβρίου 2012

Πότε θα κάνει εκλογές η Νε.Β;

Δύο χρόνια και 8 μήνες έχουν περάσει από τις τελευταίες εκλογές της Νεολαίας Βορειοηπειρωτών και ούτε φωνή ούτε ακρόαση για την ημερομηνία διεξαγωγής της επόμενης εκλογικής αναμέτρησης.
Δε συνηθιζεται σε τέτοιους συλλόγους να τηρούνται αυστηρά οι προεθσμίες αλλά είναι η μοναδική φορά που η Νε.Β (μία οργάνωση που έγινε γνωστή και για την τήρηση και εφαρμογή δημοκρατικών διαδικασιών) να λειτουργεί με "ληγμένο" Δ.Σ. για διάστημα που πλησιάζει το 25% της συνολικής θητείας.  Φυσικά και είναι αξιαίπενες και αξίζουν συγχαρητήρια οι πρωτοβουλίες που έλαβε η Νεολαία το τελευτάιο διάστημα αλλά πρέπει κάποια στιγμή να ασχοληθούν και με το θέμα των εκλογών που εκτός από τυπικό είναι πρωτίστως και ουσιαστικό διότι μπορεί να κρίνει τη μελλοντική πορεία της οργάνωσης.
Αν και θεωρώ επιβεβλημένο πριν την τυπική Γενική Συνέλευση που γίνεται τη μέρα των εκλογών να πραγματοποιηθεί μια Γενική Συνέλευση ουσίας όπου θα συζητηθούν τυχόν τροποποιήσεις του υπάρχοντος καταστατικού με πρωτεύων θέμα των αριθμό των σταυρών που βάζει ο κάθε ψηφοφόρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου