Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Να ληφθούν άμεσα μέτρα στο δρόμο Ιωάννινα- Καλπάκι-Κακαβιά ζητά ο Θανάσης Οικονόμου

Δελτίο Τύπου




Ιωάννινα, 26 Μαρτίου 2012



Θέμα: Να ληφθούν άμεσα μέτρα στο δρόμο Ιωάννινα- Καλπάκι-Κακαβιά ζητά ο Θανάσης Οικονόμου



Άμεσα μέτρα για τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας στο τμήμα της εθνικής οδού Ιωαννίνων- Καλπάκι- Κακαβιάς ζητά με Ερώτησή του ο Βουλευτής Ιωαννίνων Θανάσης Οικονόμου.

Στην Ερώτηση που κατατέθηκε προς τον Υπουργό Υποδομών, Μάκη Βορίδη, ο Θανάσης Οικονόμου αναφέρει ότι το συγκεκριμένο τμήμα παρουσιάζει μια τριτοκοσμική εικόνα με έντονες φθορές στον ασφαλτοτάπητα, προβληματική σήμανση και έντονη φθορά λόγω των καιρικών συνθηκών αλλά και της αυξημένης χρήσης εξαιτίας -μεταξύ άλλων- των εμπορευματικών μεταφορών. Αποτέλεσμα αυτής της κατάστασης είναι να θρηνούμε κάθε χρόνο δεκάδες συνανθρώπους μας και είναι ενδεικτικό ότι το σύνολο της διαδρομής Αντίρριο- Κακαβιά κατέχει θλιβερή πρωτιά στα πολύ σοβαρά και θανατηφόρα ατυχήματα.

Ο Θανάσης Οικονόμου στην Ερώτησή του ζητά να ληφθούν άμεσα μέτρα για την αποκατάσταση της ασφάλειας του συγκεκριμένου τμήματος μέχρι την Κακαβιά και τονίζει ότι «η αποκατάσταση της ασφάλειας στο δρόμο που βρίσκεται σε χρήση είναι η επείγουσα προτεραιότητα. Πρέπει να γίνει άμεσα, στο πλαίσιο των προγραμμάτων Οδικής Ασφάλειας και ανεξάρτητα από την πορεία του έργου της Ιόνιας Οδού και την ολοκλήρωση του Δυτικού Άξονα».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου