Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Σούζα ο Κασιδιάρης μπροστά στον Κικίλια

Πάντα αναρωτιόμουν τι θα κάναν οι νταήδες βουλευτές της ΧΑ αν απέναντι τους βρεθεί άνθρωπος πιο δυνατός απ αυτούς. Θα συνεχίσουν να κάνουν μαγκιές αν έχουν να αντιμετωπίσουν πχ τον Κικίλια ή τον Πύρρο; Σήμερα, λοιπόν, πήρα την απάντηση. Σε ένα ακόμα επεισόδιο στη βουλή και σε ένα ακόμα σόου του Κασιδιάρη απάντησε ο παλιός μπασκετμπολίστας Βασίλης Κικίλιας.
Ο διάλογος είχε ως εξής:

- ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: «Η στάση σας αυτή τη στιγμή, κύριε Πρόεδρε, δείχνει πως δεν είστε Πρόεδρος του Ελληνικού Κοινοβουλίου! Είστε κομματικός Πρόεδρος! Ντρέπομαι για σας και θα καταθέσω πρόταση μομφής!».
- Β. ΚΙΚΙΛΙΑΣ (ΝΔ): «Κάτσε κάτω εκεί πέρα, ρε! Μην μιλάς, που θα πεις ότι δεν είναι Πρόεδρος!».
- ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: «Στη δική μου άρση ασυλίας είχε μιλήσει τελευταία η κ. Κανέλλη. Γιατί έχουμε δύο μέτρα και δύο σταθμά; Γιατί εκεί δεν τηρήθηκε ο Κανονισμός; Είναι ακριβώς ίδια περίπτωση».
Όπως βλέπετε , ούτε καν τόλμησε να απαντήσει στον Κικίλια ο νταής βουλευτής. Βλέπετε ο Κικίλιας είναι 2 μέτρα και 150 κιλά, δεν τον παίρνει για μαγκές.

2 σχόλια:

  1. Και η επιβεβαίωση από το ΒΗΜΑτοδότη:
    "Πάντως, κωμικοτραγική ήταν η στιγμή που ο συγκεκριμένος βουλευτής της Χρυσής Αυγής προκάλεσε τον γιγαντόσωμο νεοδημοκράτη βουλευτή «να βγουν έξω να καθαρίσουν». Οταν ο νεοδημοκράτης σηκώθηκε και ο χρυσαυγίτης είδε με ποιον είχε να κάνει το μόνο που είπε ήταν κάτι (γνωστά) γαλλικά."
    http://www.tovima.gr/opinions/article/?aid=517658

    ΑπάντησηΔιαγραφή