Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Η ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ ΝΤΑΛΑΡΑ




Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Το Βήμα" και του δημοσιογράφου Νίκου Χασαπόπουλου ανάμεσα στα τρία πρόσωπα την άποψη των οποίων εκτιμά πολύ η κυρία Νταλάρα βρίσκεται και η κυρία Δήμητρα Μάλλιου. Το δημοσίευμα αναφέρει πως η κυρία Μάλλιου κατάγεται από την Αλβανία, κρίνοντας από το ονοματεπώνυμο της μπορούμε να κάνουμε μια παρακινδυνευμένη υπόθεση και να πούμε πως η ενλογω κυρία μπορεί να είναι συμπατριώτισσα μας. Άλλωστε το επώνυμο Μάλλιου είναι πολύ συνηθισμένο στα χωριά της Κάτω Δρόπολης. Να ευχηθούμε καλή επιτυχία στις προσπάθειες τις άσχετα με τον τρόπο που επέλεξε να διεκδικήσει τα δίκαια της.

3 σχόλια:

  1. Τώρα γίνεται κατανοητό ποιος συμβούλεψε και συνέταξε στα Αλβανικά το SMS που εστάλη από την κα. Νταλάρα σε Βορειοηπειρώτες παραμονές των Εθνικών Εκλογών του Οκτωβρίου 2009.

    Από το αρχείο της nenanews.eu:
    ΑΙΣΧΟΣ ΚΥΡΙΑ ΝΤΑΛΑΡΑ
    Το ΠΑΣΟΚ μας είπε ότι είστε Αλβανοί

    Είναι από Δρόπολη η κυρία ε… !;
    Να την χαίρεσαι, πατριώτη!

    Φιλικά, Δεξιόθεν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οπως εχω ηδη επισημανει η υποθεση που κανω ειναι παρακινδυνευμενη.Μπορει να ειναι Δρπολιτισσα μπορει να μην εχει και καμια σχεση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι μεν Βορειοηπειρώτισσα, όπως θέλει να δείξει από το όνομα, αλλά Αλβανοτραφής, αλβανοποιημένη ή σκέτο Αλβανίδα όπως φαίνεται απ’αυτά που συνέβησαν στις τελευταίες Εθνικές Εκλογές.
    Βέβαια δικαίωμά της να είναι Αλβανοτραφής, αλβανοποιημένη ή σκέτο Αλβανίδα δεν μπορέι όμως να προσβάλει ΒΗπειρώτες αποστέλοντάς τους sms στα Αλβανικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή