Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

ΤΟ ΔΕΚΑΤΟ ΠΕΜΠΤΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΝΕΒ

Στην παραπάνω φωτογραφία ποζάρει σύσσωμο το Δ.Σ της Νε.Β. Αν κάποιος μπει στη διαδικασία να τους μετρήσει, βγαίνουν όντως 15, αν ειναι λίγο πιο παρατηρητικος θα προσέξει πως οι δύο απο τις κυρίες είναι μέλη της ελεγκτικής επιτροπής. Επομένως απουσιάζουν δυο μέλη του Δ.Σ.
Και μιας και μιλάμε για Νε.Β και για μέλη του Δ.Σ το μυαλό όλων πάει στην παραίτηση της Α.ΤΖ. πριν απο μερικούς μήνες. Γνωρίζει κάποιος να μας πει ποιος αντικατέστησε την παραιτηθήσα; Δεν όφειλε η Νε.Β να ενημερωσει τα μέλη της; Τόσο αδιάφορος ήταν ο αντικαταστάτης που κανείς δε μπήκε στον κόπο να μας το συστήσει;  Υπήρχε αντικαταστάτης;

4 σχόλια:

  1. Εκλογές Νε.Β 2010, Υποψήφιοι,Αποτελέσματα,Συγκρότηση ΔΣ

    Την Α.Τζ. πρέπει να την αντικατέστησε ο 16-ος σε ψήφους. Όποιος τον γνωρίζει, ας τον ρωτήσει τι έγινε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ζητουμενο ειναι για ποιο λογο δεν υπηρχε καποια ενημερωση για τον αντικαταστατη απο την επισημη Νε.Β. Αν γνωριζεις λεπτομερειες ενημερωσε μασ εσυ εστω και ανεπισημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απ' ο,τι φαίνεται εκεί στη ΝεΒ τα θεωρούν τυπικούρες όλα αυτά.
    Εμένα μου προκαλεί εντύπωση πως δεν ακούστηκε κανείς από την ομάδα που κατέλαβε τις θέσεις 16-30 σε ψήφους. Δεν θέλουν δηλαδή κάποιον δικό τους να ελέγχει τους υπόλοιπους 14 μέσα στο Δ.Σ.!!!;;; Τόσος κόσμος τους ψήφισε κι’αυτούς, δεν τον σέβονται!; Τότε στις εκλογές και για κάνα μήνα μετά είχαν κάνει μεγάλο νταβαντούρι και μετά τσιμουδιά.
    Οπότε το ερώτημα τίθεται όχι μόνο προς το Δ.Σ. της Νεβ αλλά και προς την δεύτερη ομάδα μέλη τις οποίας σύμφωνα με την σειρά κατάταξης έπρεπε να καταλάβουν την 15η θέση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οταν σβησουν τα φωτα ο καθενας τραβαει στη δουλεια του.
    Παντως μου φαινεται αδιανοητο απο 100 υποψηφιους να μη βρεθηκε ουτε ενας να δεχθει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή