Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

ΣΤΟ ΑΡΓΥΡΟΚΑΣΤΡΟ Ο ΜΠΕΡΙΣΑ ΣΥΝΟΔΕΥΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΞΕΡΑ


ΣΚΑΨΤΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΎΨΟΥΜΕ ΑΡΧΑΙΑ

Φωτογραφία αρχείου
Το Αργυρόκστρο επισκέφθηκε σήμερα ο αλβανός Πρωθυπουργός γαι να εγκαινιασει τον δρόμο Asim  Zeneli - Αντιγονεια, μήκους 8 χιλιομέτρων. Το συνολικό κόστος του έργου ανήρθε σε 280.000.000 λεκ.
Κατά τη διάρκεια της ομίλιας του ανέφερε πως η κυβέρνηση του εργάζεται έτσι ώστε η Αλβανία να γέινει βασικός τουριστικός προορισμός.
"Εδώ στα Σωφράτικα, Μελαν, Λιμπόχοβο όπου και να ρίξετε το βλέμμα σας  βλέπετε έναν από τους σημαντικότερους παράγοντες,  μια από τις μεγαλύτερες προσφορές της Αλβανίας στον Ευρωπαίο πολίτη, στον παγκόσμιο πολίτη, την πολιτιστική της κληρονομιά"

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για τις δυσκολίες πρόσβασης που αντιμετωπίζουν οι επίδοξοι επισκέπτες αλλά και τα ελάχιστα προγράμματα στήριξης των κατοίκων ο Μπερίσα απάντησε πως η κυβέρνηση του θα συνεχίσει τις εργασίες ανασκαφών διότι ο λαός έχει ονομάσει αυτό το λόφο ως λόφο της Γέρμας, που σημαίνει έρημος τόπος, τόπς εγκατελημένος. Καθήκον των τοπικών παραγόντων είνα να συνεχίσουν τις εκσκαφές σε κάθε γωνιά.
Ο Αλβανός Πρωθυπουργός συνοδευόταν από τον Υπουργό Αγρωτικών και Τροφίμων Genc Ruli, τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Σπύρο Ξέρα και άλλους τοπικούς παράγοντες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου